For employees

Free testing, I have a company code

  • I have received a company code from my employer
  • The test is free

For individuals

Make an appointment

  • Price is € 65,- 
    Children between 4 and 11 years € 50,-
  • Pay via iDEAL or pin on location (NO VISA)
  • Free with a voucher code from your employer
  • Travel document for free

For companies

Buy vouchers for your employees

Buy vouchers for your employees. This allows your employees to make an appointment online for free and also receive a travel document.

For companies

Have your employees tested for free

DUTCH COMPANIES ONLY

Thanks to an initiative of the Ministry of VWS, MKB Nederland and VNO-NCW, it is possible to receive compensation for testing your employees.

7 dagen per week open
Door overheid gecertificeerde Abbott-test
Parkeren GRATIS
Onder supervisie van een BIG geregistreerde arts

Veelgestelde vragen

Wij voeren uitsluitend de Abbott Covid-19 antigeentest uit. In mei heeft de WHO onder nummer EUL Number: EUL-0503-027-00 goedkeuring gegeven aan Abbott om sneltesten beschikbaar te stellen aan professionele beroepsbeoefenaren. In Nederland betreft dit BIG-geregistreerde beroepsbeoefenaren.

Onze test is goedgekeurd door de overheid en heeft een sensiviteit van 93,3% en een specificiteit van 99,4% op de aanwezigheid van Covid-19 virus.

De test wordt afgenomen door middel van een wattenstaafje in de neusholte. De test wordt afgenomen door medewerkers, die goed opgeleid zijn om de test af te nemen. Ze begrijpen dat het afnemen van de test voor u eventueel spannend kan zijn en zullen er alles aan doen om het voor u of uw medewerker zo comfortabel mogelijk te maken.

Ja dat kan. U kunt ook preventief getest worden bij ons of 
om een reisdocument te ontvangen.

Deze wordt u per mail toegestuurd.

Over het algemeen kunt u nog wat last hebben van een geprikkeld gevoel in de neus, sommige mensen houden nog een tijdje wat pijn en neusloop maar die klachten verdwijnen in de loop van de dag.

Doordat het Duitse beleid aangescherpt is, heb je vanaf 06-04-2021 een negatieve testuitslag van een PCR- of sneltest nodig. De test mag niet ouder zijn dan 48 uur. Naast de negatieve uitslag ben je ook verplicht om je reis van tevoren digitaal aan te melden. Dat doe je hier!

Wij testen uitsluitend met de Abbott Rapid COVID-19 Antigeentest en voeren geen PCR test uit.

Controleer goed voordat je op reis gaat wat de vereisten zijn van het land waar je naartoe reist.

Onze test wordt in veel gevallen geaccepteerd bij reizen over de weg en ook door een aantal vliegtuigmaatschapijen. We verstrekken gratis een Medical Certificate bij een negatieve testuitslag. 

De Abbott sneltest is een zogeheten antigeentest en meet de aanwezigheid van bepaalde virus-eiwitten, terwijl de PCR kijkt hoeveel er van het virus zelf op dat moment aanwezig is in de bovenste luchtwegen. 

Wij testen inderdaad kinderen van 4 tot en met 11 jaar en hanteren hiervoor een speciaal tarief van euro 50,- Voor kinderen onder de 4 jaar verzoeken wij u contact op te nemen met de GGD.